Με σύμμαχο την έδρα ο ΠΑΟΚ

Με σύμμαχο την έδρα ο ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ακολουθεί σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ρίχνεται στην «μάχη» με στόχο την πρόκριση στα Play Offs του Conference League.

Να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να ακολουθήσει τις επιτυχίες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στοχεύει σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνίζεται σήμερα στην κατάμεστη Τούμπα, με στόχο το εισιτήριο για τα Play Offs του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου υποδέχεται στην «Τούμπα» την Χάιντουκ Σπλιτ, στην ρεβάνς του 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο «Δικέφαλος» κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να «ρίχνει το μπαλάκι» στην «Τούμπα».

Απόλυτη ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΑΟΚ για το γεγονός πως δεν υπάρχει ούτε μια απουσία εν όψει της σημερινής απαιτητικής αναμέτρησης, η οποία θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των «ασπρόμαυρων», καθώς εάν κερδίσουν σήμερα θα πάρουν την πρόκριση για τα Play Offs του Conference League ώστε να αντιμετωπίσουν τη Χαρτς ή τη Ρόζενμπορνγκ.

Ένα πρόβλημα για τους Κροάτες και τον Ιβάν Λέκο, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πούκστας.

Σέντρα στις 20:30, με πρώτο διαιτητή να έχει οριστεί ο Γερμανός Σάσα Στάγκεμαν με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ντόμινικ Σααλ και Κρίστοφ Γκανς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ