Με Xουτεσιώτη για την πρόκριση ο Άρης

Με Xουτεσιώτη για την πρόκριση ο Άρης

Ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Έλληνας τερματοφύλακας ξεκινάει στο βασικό σχήμα στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι (17/8, 20.00) με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Χουλιάν Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης θα τον αντικαταστήσει και θα καθίσει κάτω από την εστία του Άρη στη σημερινή (17/8, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντιναμό Κιέβου, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή που θα κάνει στην ενδεκάδα ο Τόλης Τερζής, σε σχέση με το πρώτο ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη. Ο Μοντόγια θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Οντουμπάζιο θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ζουλ, Τζούρασεκ και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στα χαφ. Ο Κάρλσον θα παίξει στην δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Μορόν στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Μενέντες, Σαμόρα, Παναγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ