Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Χάιντουκ: Με Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης

Αυτή είναι η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Χάιντουκ: Με Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης

Με τον Αλί Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης θα παρατάξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Χάιντουκ στη ρεβάνς της «Τούμπας».

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό της ομάδας του απέναντι στη Χάιντουκ, στα πλαίσια του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Με τον Άλι Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης θα παρατάξει ο Ρουμάνος τεχνικός τον ΠΑΟΚ, η οποία είναι και η μοναδική αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το πρώτο ματς (0-0) της Κροατίας.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σκάρπα

Αναλυτικότερα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Μπάμπα, Κουλιεράκη, Εκόνγκ και Κεντζιόρα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Σβαμπ, Τσιγγάρας με την τριπλέτα πίσω από τον φορ (Σαμάτα) να αποτελείται από τους Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ και Κωνσταντέλια.

Από την άλλη ο Ιβάν Λέκο, παρατάσσει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1. Ο Λούτσιτς κάτω από τα δοκάρια, Σάρλια – Ντιαλό στο κέντρο της άμυνας (σ.σ. έμεινε στον πάγκο ο Φέρο που ήταν βασικός στο πρώτο ματς) και τους Μουφί (δεξιά) – Μέλνιακ (αριστερά) στα άκρα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σιγκούρ – Κροβίνοβιτς με τον Οφόε να είναι ο επιτελικός. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Μλάκαρ (αριστερά) – Σαχίτι (δεξιά) με τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ