ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΧΑΡΤΣ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η Χαρτς τερμάτισε στην 4η θέση του περσινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Σκωτίας, παίρνοντας το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά Conference League. Οι κακές εμφανίσεις στην ειδική διαδικασία των πλέι οφ δεν την άφησαν να τερματίσει πιο ψηλά, κοντράροντας την 3η Αμπερντίν, που τερμάτισε τρεις βαθμούς πιο πάνω. Φέτος, στη σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει, δεν έχει γνωρίσει απώλεια στο πρωτάθλημα (1-1-0), αφού πρώτα επικράτησε της Σεντ Τζόνστον (2-0) στην πρεμιέρα, μένοντας στο 0-0 με την Κιλμάρνοκ στη δεύτερη αγωνιστική. Στον προηγούμενο προκριματικό γύρο, επικράτησε με 3-1 στη ρεβάνς της Ρόζενμποργκ, παίρνοντας την πρόκριση, αφού στον εκτός έδρας αγώνα, στο Τρόντχαϊμ, είχε ηττηθεί με 1-2. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στην Πάρτικ Θιστλ, εκεί όπου έφτασε στη νίκη με 4-0, λίγες μέρες πριν τον αποψινό πρώτο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να διακριθεί πέρυσι, αφού τερμάτισε τελικά στην 4η θέση των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, χάνοντας στην τελευταία αναμέτρηση της διαδικασίας, από τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα (0-1). Ύστερα, έχασε και το Κύπελλο Ελλάδας, μετά την ήττα με 0-2 στον τελικό από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Έτσι πήρε εισιτήριο για τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί όπου ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο πρώτος αγώνας στην Τούμπα έληξε ισόπαλος (0-0), νίκη με 4-1 στο Ισραήλ. Στον επόμενο γύρο, οι παίκτες του Λουτσέσκου, έφυγαν με το 0-0 από την Κροατία, έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ, για να επικρατήσουν με 3-0 στη ρεβάνς, χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ του Ζίβκοβιτς. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν από λίγες μέρες, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, εντός έδρας, με τον Ζίβκοβιτς να πετυχαίνει ξανά δύο γκολ στην επανάληψη, ενώ νωρίτερα, στο 22ο λεπτό ο Μουργκ είχε ανοίξει το σκορ.

Ο πρώτος αγώνας για τον πλέι οφ γύρο του Conference League ανάμεσα σε Χαρτς και ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για τις 21:45 της Πέμπτης.

ΧΑΡΤΣ – ΠΑΟΚ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ