Χαμός στην γενική συνέλευση της Φενέρ με περίπου 25.000 συμμετέχοντες (vid)

Χαμός στην γενική συνέλευση της Φενέρ με περίπου 25.000 συμμετέχοντες (vid)

Mαζική ήταν συμμετοχή του κοινού στην Γενική Συνέλευση της Φενέρ, όπου συζητήθηκε η αποχώρηση του συλλόγου από το πρωτάθλημα, με περίπου 25.000 φίλους της ομάδας να δίνουν το «παρών» στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» διεξάγεται αυτή την ώρα μια κρίσιμη, και συνάμα ιστορική, Γενική Συνέλευση για την Φενέρμπαχτσε με την τουρκική ομάδα, να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το εγχώριο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση της Φενέρ αντιδρά στην απόφαση της τουρκικής ομοσπονδίας να τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές της για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα, πριν λίγες εβδομάδες στο ντέρμπι με την Τραμπζονσπόρ, υποστηρίζοντας ότι αυτοί βρίσκονταν σε αυτοάμυνα.

Διαβάστε επίσης: «Ντόμινο» εξελίξεων με τους προπονητές στη Euroleague: Μετά τον Αταμάν ο… Πασκουάλ

Οι φίλοι της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά στην Γενική Συνέλευση, καθώς περίπου 25.000 από αυτούς έδωσαν βροντερό «παρών» στο «Σουκρού Σαράτσογλου», βοηθώντας να επιτευχθεί η απαιτούμενη συμμετοχή και να είναι έγκυρη η συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό.

Στη συνέλευση θα τεθεί επί τάπητος η παρουσία της Φενέρ στον τελικό του Super Cup κόντρα στην Γαλατάσαραϊ (7/4), αλλά και η παραμονή της ή όχι στο πρωτάθλημα της Τουρκίας από εδώ και στο εξής.

Να τονίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αλί Κοτς, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποσυρθεί από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Τουρκία. Γεγονός που ίσως σε δεύτερο βαθμό φέρει ποινές και από την UEFA.

Δείτε τα βίντεο από την Γενική Συνέλευση της Φενέρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ