Ο Ελ Κααμπί και η πρωτιά του απέναντι στον… Έμερι (pic)

Ο Ελ Κααμπί και η πρωτιά του απέναντι στον… Έμερι (pic)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία, καθώς βρίσκεται στον τελικό του Conference League αποκλείοντας την Άστον Βίλα. Μαζί με τους ερυθρόλευκους ιστορία και μάλιστα πολύπλευρη έγραψε και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «πάτησε» την Άστον Βίλα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0 και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 29 Μαΐου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν αναμφίβολα για ένα ακόμα παιχνίδι ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έφτασε σε μία μόλις σεζόν τα 15 γκολ στην Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα, επίτευγμα μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στο Πασαλιμάνι για τον Ολυμπιακό (vids)

Όμως ο Μαροκινός σέντερ φορ δεν έκανε μόνο αυτό. Έγινε ο πρώτος παίκτης που σημειώνει 4 γκολ (εν τέλει έβαλε 5) απέναντι στην Άστον Βίλα, από τη μέρα που ανέλαβε ως προπονητής της ο Ουνάι Έμερι.

Κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στην Premier League δεν έχει κάνει κάτι ανάλογο και ο Ελ Κααμπί για να το πετύχει χρειάστηκε μόλις 100 λεπτά παιχνιδιού απέναντι στους «χωριάτες» στα ημιτελικά του Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ