«Παρακαλούν την Φιορεντίνα να τους… σώσει» (pics)

«Παρακαλούν την Φιορεντίνα να τους… σώσει» (pics)

Χαμός στα social των «Βιόλα» από Έλληνες οπαδούς αντιπάλων του Ολυμπιακού σύμφωνα με την Gazzetta dello sport – Τι γράφουν για τον τελικό στην ΟΠΑΠ Αρένα και την υποστήριξη από τους αντι-Ολυμπιακούς!

Η σπουδαία του Ολυμπιακού απέναντι στη Άστον Βίλα και η ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League προκάλεσε παροξυσμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και γέμισε με χαρά και περηφάνια τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Μια μοναδική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να κρατάει ψηλά τη γαλανόλευκη σημαία και να έχει πλέον την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σύλλογος από τη χώρα μας που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο, σε επίπεδο ανδρών. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Ολυμπιακός κατέκτησε ευρωπαϊκό τρόπαιο σε επίπεδο Νέων, με την Κ19 να παίρνει το Youth League, κερδίζοντας στον τελικό του Final 4 τη Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Αυτό δεν ήταν γήπεδο, ήταν «ηφαίστειο»

Η ιστορική πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League, όμως, όπως φαίνεται, προκάλεσε και ένα νέο κύμα αντι-Ολυμπιακών, με αρκετούς οπαδούς των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων της χώρας μας να μπαίνουν στα social media της Φιορεντίνα και να ζητούν από τους Βιόλα να κερδίσουν στον τελικό την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «Gazzetta Dello Sport»: «Έλληνες οπαδοί εισβάλλουν στα social media της Φιορεντίνα και επευφημούν την ιταλική ομάδα, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους απέναντι στον κοινό τους… εχθρό: Τον Ολυμπιακό». Παράλληλα, η ιταλική ιστοσελίδα τονίζει ότι η Αθήνα τις ημέρες του τελικού θα είναι χωρισμένη στα… δύο, καθώς αρκετοί Ελληνες οπαδοί θα υποστηρίζουν την Φιορεντίνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δείτε το άρθρο της «Gazzetta Dello Sport»:

Μερικά από τα σχόλια στα social media της Φιορεντίνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ