Ιταλιάνο για τον τελικό με Ολυμπιακό: «Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα»

Ιταλιάνο για τον τελικό με Ολυμπιακό: «Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα»

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A.

Ο προπονητής της προσεχή αντιπάλου του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League, Βιντσέντζο Ιταλιάνο, μίλησε ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στους Πειραιώτες και τον μεγάλο τελικό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους δύο χαμένους τελικούς που συμμετείχε η Φιορεντίνα την περσινή σεζόν (με την Γουέστ Χαμ στο Conference League και με την Ίντερ στο Coppa Italia).

Διαβάστε επίσης: Ελεύθερος ο Γιαννούλης και… όποιος προλάβει!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προέχει το ματς με την Κάλιαρι και μετά θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό. Απέκλεισαν την Άστον Βίλα δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, τώρα η συγκέντρωση όλων είναι στον τελικό της Αθήνας στις 29 Μαΐου.

Αυτή είναι η μοναδική σκέψη μας, ύστερα θα κάνουμε τον απολογισμό. Έχουμε τη θέληση να χαρίσουμε στην Φλωρεντία ένα τρόπαιο, η πόλη το αξίζει. Ειδικότερα, εγώ και οι παίκτες μου θέλουμε να τα καταφέρουμε στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε. Είμαι πεπεισμένος πως ο Τζο θα μας δώσει μία ώθηση για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι πήραμε μέρος σε δύο τελικούς (σ.σ. με την Γουέστ Χαμ στο Conference League και με την Ίντερ στο Coppa Italia) και χάσαμε και τους δύο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ