Final 8 : Το φαβορί Γιουνάιτεντ και το ζευγάρι… τελικού

Final 8 : Το φαβορί Γιουνάιτεντ και το ζευγάρι… τελικού

Με δύο αναμετρήσεις... φωτιά ξεκινά η πρωτόγνωρη φάση του Final 8 του Europa League στη Γερμανία. Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες των δύο ζευγαριών.

Το Europa League έχει επιστρέψει για τα καλά και από σήμερα (10/8) μπαίνει στην τελική του ευθεία με δύο εκπληκτικές αναμετρήσεις για τα προημιτελικά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάχη στην Κολωνία, ενώ η Ιντερ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Ντίσελντορφ. Η σέντρα των δύο αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 22:00 και θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια Cosmote Sport.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει, πετώντας εκτός συνέχειας, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε την ΛΑΣΚ, και πλέον μπαίνει με… φόρα στο Final 8. Τρέχει ένα εξαιρετικό σερί καθώς έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία 21 στη διοργάνωση.

Στην αντίπερα όχθη, η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα, έβγαλε μάτια απέναντι στην Μπασακσεχίρ και την πέταξε εκτός Ευρώπης πανηγυρικά. Άλλωστε, όπως έχει πει και ο ίδιος ο αρχηγός των Δανών, είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την υπέρβαση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλουν… δύσκολα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Οι πιθανές ενδεκάδες του αγώνα:

Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Γουίλιαμς, Μάτιτς, Πογκμπά,Γκρίνγουντ, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ

Κοπεγχάγη: Γιόνσον, Βαρέλα, Νέλσον, Μπίελαντ, Μπόιλεσεν, Ζέκα, Μουντραζίγια, Μπίελ, Βιντ, Φαλκ, Κάουφμα

Η άλλη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Ιντερ και τη Λεβερκούζεν. Για τους «Νερατζούρι» αποτελεί την πρώτη συμμετοχή σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης από την Άνοιξη του 2011. Με έναν Ρομέλου Λουκάκου να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση νίκησε και προκρίθηκε κόντρα στη Χετάφε και πλέον είναι μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της τα τελευταία χρόνια.

Η φιλόδοξη και σταθερή φέτος Λεβερκούζεν άφησε εκτός θεσμού τη Ρέιντζερς  και ελπίζει όσο ποτέ άλλοτε για μία ευρωπαϊκή διάκριση.

Οι πιθανές ενδεκάδες του αγώνα:

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ, Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Λαρς Μπέντερ, Σβεν Μπέντερ, Ταπσομπά, Σίνκχραφεν, Παλάσιος, Ντεμίρμπαϊ, Μπελαράμπι, Χάφερτς, Ντιαμπί, Φόλαντ

Να σημειωθεί ότι οι όλοι αγώνες είναι μονοί, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο ακολουθεί ημίωρη παράταση και στη συνέχεια πέναλτι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ