Καρέρα : «Οι παίκτες πάλεψαν, μια κακή παρένθεση» (vid)

Καρέρα : «Οι παίκτες πάλεψαν, μια κακή παρένθεση» (vid)

Ως μια κακή παρένθεση είδε ο Μάσιμο Καρέρα τη βαριά ήττα από τη Ζόρια ενώ τόνισε πως δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια και έκανε λόγο για μια κακή παρένθεση. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του.

Αναλυτικά:

Τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι;

«Αυτό που συνέβη ήταν η αποβολή. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε λάθος. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε το κοντρόλ του αγώνα. Ήρθε η αποβολή, ήρθε το γκολ μετά και είχαμε μπροστά μας ένα βουνό. Δεν μπορώ να πω κάτι στα παιδιά… Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο, κάποιες φορές χάνεις».

Για την αγωνιστική εικόνα και τους χώρους που άφησε;

«Είχαμε μπροστά μία ποιοτική ομάδα. Όταν αφήνεις χώρους αυτό συμβαίνει. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Κάποιες φορές το καταφέρνεις κάποιες φορές έχει. Πάμε μπροστά και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Αν είναι μία παρένθεση το αποψινό;

«Είναι μία παρένθεση αυτή. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Έτρεξαν πάλεψαν. Δεν μπορώ να τους πω κάτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ