«Ο Αρτέτα να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ σαν ένα ειδύλλιο με μία πολλά υποσχόμενη σύντροφο»

«Ο Αρτέτα να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ σαν ένα ειδύλλιο με μία πολλά υποσχόμενη σύντροφο»

Με μία απίστευτη ατάκα συμβούλεψε ο Ρίο Φέρντιναντ τον Ισπανό προπονητή για την προσέγγιση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μία εκπληκτική συμβουλή έδωσε ο Ρίο Φέρντιναντ στον Μίκελ Αρτέτα! Ο παλαίμαχος Άγγλος αμυντικός σχολίασε την προσέγγιση που πρέπει να υιοθετήσει ο προπονητής της Άρσεναλ για το αποψινό (11/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

«Ο Αρτέτα πρέπει να αντιμετωπίσει το ρόστερ του σαν ένα ειδύλλιο με μία πολλά υποσχόμενη σύντροφο» επισήμανε ο Φέρντιναντ. Και αμέσως μετά εξήγησε τι ακριβώς εννοεί: «Πρέπει να τους περιβάλλει με πολύ εμπιστοσύνη και πίστη. Γιατί δείχνει να μην τους εμπιστεύεται, επειδή δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί την επόμενη στιγμή».

Ο Φέρντιναντ συνέχισε να μιλάει για τον Ισπανό προπονητή και τις ενέργειες του για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί να κάνει την ομιλία της ζωής του στην ομάδα, για να τους πείσει να βγουν στο γήπεδο και να κάνουν τα δικά τους».

Αναμφίβολα, ο Φέρντιναντ εκφράστηκε με έναν ασυνήθιστο τρόπο, για να δώσει το στίγμα των σκέψεων του για την Άρσεναλ του Αρτέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ