Οι Γερμανοί τρελάθηκαν: Περισσότερα από 100.000 αιτήματα από οπαδούς της Άιντραχτ για εισιτήριο

Οι Γερμανοί τρελάθηκαν: Περισσότερα από 100.000 αιτήματα από οπαδούς της Άιντραχτ για εισιτήριο

Οι οπαδοί της Άιντραχντ Φρανκφούρτης κινούνται στον ρυθμό του τελικού του Europa League και έχουν πάνω από 100.000 αιτήσεις για ένα μαγικό χαρτάκι.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με δύο νίκες απέναντι στη Γουέστ Χαμ πήρε πανάξια την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa League, όπου εκεί θα αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς στις 18 Μαΐου στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας περιμένουν με μεγάλη αγωνία τον τελικό κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η διοίκηση έχει λάβει περισσότερα από 100.000 αιτήματα εισιτηρίων για τον τελικό του Europa League εναντίον της Ρέιντζερς.

Η αλήθεια πάντως πως αυτός ο αριθμός υπερβαίνει κατά πολύ τα εισιτήρια που έχει στη διάθεση του η Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον τελικό. Από τις 40.000 θέσεις στο Σάντσεθ Πιθχουάν τόσο η γερμανική ομάδα όσο και η Ρέιντζερς θα λάβουν από 10.000 η καθεμία, 13.000 θα πωληθούν στο ευρύ κοινό και οι υπόλοιπες 4.000 θα δοθούν στην UEFA.

«Είχαμε μεγάλο αριθμό αιτημάτων, αλλά το ενδιαφέρον που είδαμε σε μόλις 48 ώρες είναι γιγάντιο και ξεπερνά οτιδήποτε είχαμε φανταστεί. Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν πολλές απογοητεύσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάθε εισιτήριο που μπορούμε να πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χέλμαν Άξελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ