Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού!

Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00).

Με μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΓΣΠ (1-1) παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών αφήνει στον πάγκο τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και ξεκινάει στην αρχική 11άδα τον Γιώργο Μασούρα.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προπονητής παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Αβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Κούντε θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μασούρα, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Ζινκερνάγκελ πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Νοτιοκορεάτης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ξεκινάει στη βασική 11άδα των πρωταθλητών.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Συνοπτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Αβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Χασάν, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Αγκιμπού Καμαρά, Κούτρης, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Μανωλάς, Ροντρίγκες και Ραντζέλοβιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους, θέλουν να πάρουν τη νίκη και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Στην πρώτη αναμέτρηση του ΓΣΠ οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα και μετά το 1-1 είχαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν το 2-1 και να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν.

Ο Κάρλος Κορμπεράν απόψε χρησιμοποιεί ξανά τους 10 από τους 11 που έβαλε στην Κύπρο, με τον Μασούρα να παίρνει τη θέση του Ραντζέλοβιτς, με τον Ισπανό τεχνικό να ποντάρει στην εμπειρία του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Οσον αφορά στον Απόλλωνα, ο Νταβίντ Καταλά παρατάσσει την ομάδα του με 4-4-2, έχοντας τον Γιοβάνοβιτς στο τέρμα και τους Μαυρία, Πεμπέρνς, Ρομπέρζ και Χαμάς στην τετράδα της άμυνας. Οι Σαχάρ και Κολ θα είναι στα χαφ, με τους Μπα και Πίττα στα δύο άκρα και τους Χέντι και Ντιγκινί στην επίθεση.

Οι 11άδες των δύο ομάδων, όπως τις δίνει η UEFA:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ