Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην 11άδα

Ολυμπιακός: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Μίτσελ στην 11άδα

Σε νέο ρόλο ο Βρσάλικο και εκπλήξεις από τον Μίτσελ, για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την Καραμπάγκ (22:00), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και να θέλει πάση θυσία τη νίκη που θα τον βάλει «γερά» στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο αγώνα με τον Καραμπάγκ ο Μίτσελ παρατάσσει τους Πειραιώτες με πολλές εκπλήξεις, με τον Ισπανό τεχνικό να χρησιμοποιεί τον Βρσάλικο ως στόπερ σε τετράδα, ενώ στην τριάδα της επίθεσης επιλέγει τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ και Ουί Τζο Χουάνγκ. Αντίθετα, εκτός από το αρχικό σχήμα έμεινε ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τζολάκης η επιστροφή… (vids)

Συγκεκριμένα, στο αποψινό παιχνίδι με τους Αζέρους, μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία θα βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Αβιλα, Βρσάλικο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην 4άδα της άμυνας. Οι Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Κούντε θα είναι στη μεσαία γραμμή, με τους Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες να πλαισιώνουν τον Ουί-Τζο στην επίθεση των Πειραιωτών.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Αβιλα, Βρσάλικο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ, Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που θέλει πάση θυσία το τρίποντο της νίκης. Χαρακτηριστικές ήταν άλλωστε οι δηλώσεις που έκανε ο Μίτσελ στη χθεσινό συνέντευξη Τύπου.

«Δεν υπάρχει γυρισμός, πρέπει να νικήσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας τεχνικός, με τα λεγόμενά του να αποτυπώνουν τη σημασία της αναμέτρησης για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ