Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 2-1: Γιουνάιτεντ από τα παλιά, πήρε τη ματσάρα με ανατροπή

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα 2-1: Γιουνάιτεντ από τα παλιά, πήρε τη ματσάρα με ανατροπή

Ανατροπή ξανά και στους «16» του Europa League η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με 2-1 έριξε στο καναβάτσο την Μπαρτσελόνα η τρομερή ομάδα του Τεν Χαγκ. Στην επόμενη φάση Ρόμα και Ουνιόν Βερολίνου.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα προσέφεραν άλλη μια απολαυστική παράσταση, με τη φοβερή και τρομερή ομάδα του Τεν Χαγκ να χαμογελάει στο φινάλε. Μετά το 2-2 στη Βαρκελώνη, οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν στο καναβάτσο τους Μπλαουγκράνα (2-1) και τους έστειλαν νωρίς-νωρίς στο… σπίτι τους.

Με τους Φρεντ και Άντονι να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η Γιουνάιτεντ έφερε… τούμπα το μεγάλο ματς, σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «16» του Europa League. Από την άλλη, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Μπαρτσελόνα αποκλείεται πρόωρα από τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Διαβάστε επίσης: Φωνές στο Ρέντη από τον Μίτσελ – Ο Ολυμπιακός σε περιβάλλον ντέρμπι…

Η Μπαρτσελόνα  μπήκε δυνατά στο ματς, αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε τράβηγμα του Φερνάντες στον Μπαλντέ, με τον Λεβαντόφσκι να κάνει το 0-1.

Με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος (47’), η Γιουνάιτεντ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ο Φρεντ μπήκε στην περιοχή και με σουτ (με το καλάμι) έγραψε το 1-1.

Η ομάδα του Τσάβι πίεσε και στο 64’ ο Κουντέ έπιασε την κεφαλιά, με τον Ντε Χέα να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Τελικά, οχτώ λεπτά μετά, ήρθαν τα πάνω-κάτω στη μεγάλη αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ. Μετά από διώξιμο των αμυντικών, ο Άντονι έπιασε καταπληκτικό σουτ και έβαλε μπροστά στο σκορ τους κόκκινους διαβόλους.

Οι Μπλαουγκράνα προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά η Γιουνάιτεντ διαχειρίστηκε άριστα τα εναπομείναντα λεπτά.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα (67’Νταλότ), Βαράν, Λισάνδρο Μαρτίνες, Σο, Κασεμίρο, Φρεντ, Μπρούνο Φερντάντες, Βέγκχορστ (46’Άντονι), Σάντσο (67’Γκαρνάτσο), Ράσφορντ (88’ΜακΤόμινεϊ).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο (82’Αλόνσο), Κουντέ, Κρίστενσεν, Σέρτζι Ρομπέρτο (70’Φεράν Τόρες), Μπαλντέ, Κεσιέ, Μπουσκέτς, Ντε Γιόνγκ, Ραφίνια (75’Φάτι), Λεβαντόφσκι.

Τσέκαραν το εισιτήριο Ρόμα και Ουνιόν

Μεγάλες προκρίσεις πανηγύρισαν Ρόμα και Ουνιόν Βερολίνου! Με γκολ των Μπελότι και Ντιμπάλα, η αρμάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε με 2-0 της Σαλτσμπουργκ και έκλεισε μια θέση στους «16».

Από την άλλη, η Ουνιόν έριξε στο καναβάτσο τον Άγιαξ. Αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό η γερμανική ομάδα, απέκλεισε τον Αίαντα με 3-1 σκορ. Κνότσε, Γιουράνοβιτς και Ντόκε σημείωσαν τα γκολ των γηπεδούχων που έχουν τρελάνει τους πάντες με τις εμφανίσεις τους την εφετινή σεζόν (πρώτη και στην Bundesliga σε τριπλή ισοβαθμία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ