Ντιμπάλα: «Το να παίζεις για τη Ρόμα είναι τιμή»

Ντιμπάλα: «Το να παίζεις για τη Ρόμα είναι τιμή»

Το μήνυμά του μετά τον χαμένο τελικό του Europa League έστειλε ο Ντιμπάλα, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι είναι τιμή να αγωνίζεται για τη Ρόμα.

Το γκολ του Πάουλα Ντιμπάλα στο πρώτο ημίχρονο του τελικού του Europa League, δεν ήταν αρκετό για να δώσει στη Ρόμα το τρόπαιο, καθώς η κούπα κατέληξε και πάλι στην πολυνίκη του θεσμού, Σεβίλλη.

Ο Αργεντινός, μέσα από μια ανάρτηση στα social media, έστειλε το μήνυμά του για τον χαμένο τελικό και τόνισε πως το να αγωνίζεται κάποιος για τη Ρόμα δεν είναι απλώς δουλειά, αλλά τιμή.

Διαβάστε επίσης: Τον γύρο του διαδικτύου η πρόσληψη Κορδόν (pics)

«Περήφανοι για εμάς και περήφανοι για εσάς, όλοι οι οπαδοί που μας ακολούθησαν στη Βουδαπέστη και μας στήριξαν από το σπίτι και από το Olimpico, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό!

Το να παίζεις για αυτήν την ομάδα δεν είναι απλώς άθλημα ή δουλειά αλλά ΤΙΜΗ. Έχουμε χαρεί μαζί σε αυτό το ταξίδι και επίσης κλάψαμε, δάκρυα οδύνης που καταδεικνύουν την αξία που δώσαμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Πάμε Ρόμα, για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιμπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ