Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το Μακάμπι Χάιφα-Ρεν

Στη Βουδαπέστη θα διεξαχθεί το Μακάμπι Χάιφα-Ρεν

Η Μακάμπι Χάιφα αλλάζει πάλι έδρα για τους ευρωπαϊκού της αγώνες, με τους Ισραηλινούς να χρησιμοποιούν ως έδρα τους την «Puskas Arena» στην Βουδαπέστη για την αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στην Ρεν.

Στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης θα πραγματοποιηθεί εντέλει την προσεχή Πέμπτη (30/11) ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ρεν για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, στον οποίο συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός.

Η UEFA είχαν ορίσει αρχικά το «Rajko Mitic» του Βελιγραδίου ως «ουδέτερη» έδρα για το παιχνίδι της ισραηλινής ομάδας η οποία δεν μπορεί να αγωνιστεί στην πατρίδα της λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τη Χαμάς.

Διαβάστε επίσης: Έβανς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός – Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρου-Λονγκ»

Το γήπεδο της Σερβίας «ακυρώθηκε» το απόγευμα της Τετάρτης (22/11) κατόπιν αιτήματος της σερβικής ομοσπονδίας, η οποία επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία να καταλήγει τελικά στη λύση της Ουγγαρίας, η οποία θα φιλοξενήσει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Μακάμπι με ώρα έναρξης στις 19:45.

Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Βιγιαρεάλ η Μακάμπι Χάιφα είχε χρησιμοποιήσει σαν έδρα της την ΑΕΚ Arena στην Λάρνακα της Κύπρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ