Έβανς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός – Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρου-Λονγκ»

Έβανς: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός – Είμαι χαρούμενος για τον Μήτρου-Λονγκ»

Ο Κίναν Έβανς μίλησε για το παιχνίδι της Ζάλγκιρις με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον πρώην συμπαίκτη του, Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Η Ζάλγκιρις Κάουνας βρίσκεται στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Κίναν Έβανς μίλησε για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως είναι μεγάλη ομάδα με επικίνδυνους παίκτες, ενώ στάθηκε και στη μετακίνηση του καλού του φίλου, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, από τους Λιθουανούς στους Πειραιώτες.

Οι δηλώσεις του Κίναν Έβανς:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι μία μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Έχουν επικίνδυνους παίκτες και τα σωστά κομμάτια του παζλ, όπως και το ταλέντο. Μπορεί να έφυγαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες, άλλα έχουν καινούριους και έχουν διατηρήσει τον κορμό τους. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ, όταν ταξιδεύουμε για εκτός έδρας ματς.

Τώρα, θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία σκληρή ομάδα. Το physicality μας θα πρέπει να ξεκινήσει από το… τζάμπολ. Θα πρέπει να πάρουμε το ματς πολύ σοβαρά, ξέροντας ότι παίζουμε μακριά από το γήπεδό μας, καθώς όλοι οι οπαδοί θα είναι εναντίον μας. Ωστόσο, έχουμε κάνει καλή δουλειά στα εκτός έδρας μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να μπούμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ που υπέγραψε στον Ολυμπιακό: «Είμαι από τους ανθρώπους που θέλω οι φίλοι μου να είναι χαρούμενοι. Ό,τι και να γίνει, θα τους ακολουθώ πάντα. Για την απόφαση του Ναζ, την στηρίζω και είμαι χαρούμενος για εκείνον. Θα είναι μία καλή κατάσταση για εκείνον. Όπως φαίνεται δέχτηκε μία καλή πρόταση και πάντα είναι καλό να έχεις μία σταθερότητα στη ζωή σου. Πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ