Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τον πρόδωσε το πιστεύω του

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τον πρόδωσε το πιστεύω του

Ο Λοντίγκιν φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ της Μακάμπι, αυτό που ήρθε στο 20’ και έθεσε τις βάσεις για την επιτυχία των φιλοξενούμενων.

Ηταν μόλις πριν από λίγες ημέρες όταν ο Γιοβάνοβιτς, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Λοντίγκιν. Mea culpa από τον Ιβάν, γιατί ήθελε με έμφαση να τονίσει πως πέρυσι δεν έδωσε ευκαιρίες στον Ρώσο γκολκίπερ και πήρε το μερίδιο του (αγωνιστικού) λέοντος ο Μπρινιόλι.

«Εχουμε δύο ισάξιους τερματοφύλακες», ήταν το πνεύμα του Σέρβου προπονητή. Και τώρα, στο κρίσιμο ματς με τη Μακάμπι, μολονότι φαβορί, ο Παναθηναϊκός …κατάφερε και ηττήθηκε, χύνοντας εξ’ ολοκλήρου την καρδάρα με το γάλα που είχε μπροστά του. Ας μη φοβόμαστε τις λέξεις: αποτυχία ολκής!

Διαβάστε επίσης: Τελικά το «Καραϊσκάκης» ήταν το πρόβλημα: 800 οπαδοί της Χάιφα στη Λεωφόρο, όταν σε όλη την Ευρώπη οι ομάδες του Ισραήλ παίζουν «κεκλεισμένων»

Αυτό είναι ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μένει να φανεί το πώς θα διαχειριστεί ο πράσινος οργανισμός το μεγάλο σοκ, αν ξεπεράσει το στραπάτσο και σε πόσο χρονικό διάστημα θα συμβεί αυτό.

Ο Λοντίγκιν, για να επανέλθει κάποιος στο θέμα, φέρει ευθύνη για το πρώτο γκολ της Μακάμπι, αυτό που ήρθε στο 20’ και έθεσε τις βάσεις για την επιτυχία των φιλοξενούμενων.

Η Λεωφόρος δεν μπορούσε να «μιλήσει». Τι να έλεγε; Η Μακάμπι κατάφερε την πρώτη της νίκη στον όμιλο και ο ΠΑΟ έφτανε τις τέσσερις ήττες. Καθόλου καλό «σκορ».

Ο αριθμός των 10 γκολ παθητικό, παραείναι μεγάλος για το Τριφύλλι. Βλέπεις του αριθμούς και αντιλαμβάνεσαι τι πήγε λάθος ή τι πολλά δεν βγήκαν όπως τα σχεδίαζαν οι αρμόδιοι. Επίσης, κάποιος μπορεί να ανιχνεύσει και να φέρει στην επιφάνεια την όχι καλή απόδοση που είχαν στα ματς των ομίλων ο Μπρινιόλι και ο Λοντίγκιν.

Υπέπεσαν σε σφάλματα. Χάθηκαν ευκαιρίες από τους «άσους» του ΠΑΟ να αποδείξουν πως είχαν τα φόντα να προσφέρουν βαθμούς. Σε ένα άκαιρο rotation, γιατί στη θέση του τερματοφύλακα το «μπες βγες» πολλές φορές δεν χρειάζεται, ο Παναθηναϊκός νιώθει πως κόστισε η συγκεκριμένη επιλογή του Γιοβάνοβιτς.

Ηθελε να κρατήσει και τους δύο, τόσο τον Μπρινιόλι όσο και τον Λοντίγκιν, σε εγρήγορση. Αποδείχθηκε ένα στοίχημα χαμένο. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος άφησαν το στίγμα τους σε αυτή τη σειρά των αγώνων…

πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ