Ντιγκινί: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς»

Ντιγκινί: «Πήραμε αυτό που θέλαμε, τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς»

Τα όσα δήλωσε ο σκόρερ της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού στην κάμερα της Cosmote TV.

Με το εύστοχο πέναλτι που εκτέλεσε στο 12ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού, ο Νικολά Ντιγκινί έδωσε στον Άρη τη νίκη μαζί με την πρόκριση στο γ΄ προκριματικό του Europa League. Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε στον φακό της Cosmote TV και έκανε τον απολογισμό του για το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως πλέον η ομάδα του θα πρέπει να επικεντρωθεί στο ματς με τη Μόλντε που ακολουθεί.

Για την πρόκριση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ σκληρό, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη και την πρόκριση. Καταφέραμε να σκοράρουμε νωρίς. Είναι η δουλειά μου να εκτελώ τα πέναλτι, είχα την πίεση που πάντα υπάρχει, αλλά είμαι χαρούμενος που ευστόχησα. Ήμασταν και πιο τυχεροί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Θα ξεκουραστούμε μια-δυο μέρες και θα κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα».

Για τη Μόλντε: «Είναι πολύ καλή ομάδα και πήρε μια σπουδαία νίκη στη Σερβία. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, το ξέρουμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ότι σήμερα αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν απώτερος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League: «Στόχος μας είναι η Μόλντε τώρα, δεν ξέρουμε καν τι θα γίνει μετά. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και μακάρι να μπορέσουμε να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ