Στεάουα : Ο Μπεκάλι ζήτησε από τη Ρωσία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Στεάουα : Ο Μπεκάλι ζήτησε από τη Ρωσία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, δήλωσε πως θέλει να πάρει από τη Ρωσία το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει ξεφύγει τις τελευταίες μέρες στη Ρουμανία, καθώς καταγράφονται πάνω από 3.000 νέα κρούσματα καθημερινά, με τη χώρα να έχει το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας στην ανατολική Ευρώπη.

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, συμμετέχει στον αγώνα κατά της πανδημίας στη χώρα του και δήλωσε πως θέλει να φέρει φάρμακα από τη Ρωσία για να θεραπευτούν όσοι έχουν νοσήσει.

Ο 62χρονος είχε εμφανιστεί δημόσια πριν μερικούς μήνες και είχε κάνει την απίθανη δήλωση «Όποιος πεθάνει, πέθανε. Όποιος είναι άρρωστος, να πάρει φάρμακο».

Τώρα, ο Μπεκάλι ζήτησε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού από τη Ρωσία, στέλνοντας μάλιστα και επιστολή:

«Θέλω να φέρω κάποια φάρμακα επειδή οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν καμία θεραπεία για δύο ή τρεις εβδομάδες. Θέλω να φέρω φάρμακο από την Ινδία, το Favipiravir ή το Arbidol από τη Ρωσία.

Η μητέρα μου δεν έχει τίποτα, είναι 90 ετών, έχει θεραπευτεί για 2 μήνες. Τους έδωσα Arbidol, βιταμίνη C. Είχα κάτι να δώσω, αλλά οι άνθρωποι δεν είχαν τίποτα να πάρουν. Έγραψα σήμερα μια επιστολή πρόθεσης για το εμβόλιο στη Ρωσία, επειδή ήδη εμβολιάζονται εκεί. Το έκανα, αν δεν γίνει στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ