Συγκινεί ο Ομάρ : «Θα γυρίσω πιο δυνατός – Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας» (pic)

Συγκινεί ο Ομάρ : «Θα γυρίσω πιο δυνατός – Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας» (pic)

Το συγκινητικό μήνυμα του Ομάρ Ελαμπντελαουί, μέσω του οποίου ευχαριστεί όλους όσοι προσευχήθηκαν ούτως ώστε ο ίδιος να γίνει καλά.

Η κατάσταση της υγείας του Ομάρ Ελαμπντελαουί βελτιώνεται, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν καθημερινά για να βγει επιτέλους από το νοσοκομείο υγιής ο Νορβηγός μπακ της Γαλατάσαραϊ.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω των social media. Ο Ομάρ ευχαρίστησε όλους όσοι προσευχήθηκαν ούτως ώστε ο ίδιος να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή, τους γιατρούς για την επαγγελματική φροντίδα τους και επιβεβαίωσε πως πλέον είναι καλύτερα στην υγεία του και ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός!

Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση του Ομάρ:

«Όπως ξέρετε, είχα ένα ατύχημα την Πρωτοχρονιά. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά μου, με τη γυναίκα μου και υπήρξε αυτό το συμβάν με το ατύχημα. Ξέρω πως ανησυχείτε για μένα, όμως κάποιες φορές ο Θεός μας δοκιμάζει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτήν τη δοκιμασία χάρη στις προσευχές σας.

Γίνομαι καλύτερα. Έχω εξαιρετική και πολύ καλή επαγγελματική φροντίδα και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε ακόμα κάποιες προκλήσεις μπροστά μας, αλλά θα γυρίσω πιο δυνατός. Αυτό είναι υπόσχεση. Σας καλώ να συνεχίσετε να με έχετε στις σκέψεις και τις προσευχές σας. Ευχαριστώ όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα, που μου έστειλαν θετική ενέργεια και ωραία μηνύματα και με έκαναν να αισθάνομαι ότι είναι δίπλα μου. Όλα αυτά σημαίνουν πολλά για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ