Ο Άγιαξ «άρπαξε» τον αρχηγό της Φέγενορντ

Ο Άγιαξ «άρπαξε» τον αρχηγό της Φέγενορντ

Φέγενορντ και Άγιαξ τα βρήκαν σε όλα, με τον Στίβεν Μπεργκχάους να μετακομίζει στο Άμστερνταμ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους πρωταθλητές Ολλανδίας.

Με μία κίνηση που τάραξε τα… νερά του ολλανδικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Άγιαξ, αποκτώντας απ’ την «αιώνια» αντίπαλό του Φέγενορντ, τον αρχηγό και ηγέτη της Στίβεν Μπέργκχαους!

Οι περσινοί πρωταθλητές Ολλανδίας εκμεταλλεύτηκαν τη ρήτρα ύψους 4 εκατ. ευρώ, που υπήρχε στο συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μέτρησε 19 γκολ και 15 ασίστ σε 33 αγώνες την περασμένη σεζόν.

Για να μην μπλοκάρει ή καθυστερήσει νομικά την όλη διαδικασία η Φέγενορντ, ο Άγιαξ συμφώνησε να πληρώσει υπερδιπλάσια χρήματα, ήτοι 5,5 εκατ. ευρώ, συν άλλα 4 εκατ. ευρώ υπό μορφή μπόνους επίτευξης στόχων και συμμετοχών του Μπέργκχαους, ολοκληρώνοντας μία τεράστια μεταγραφική κίνηση.

Ο διεθνής Ολλανδός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2025 με τον «Αίαντα», όντας μόλις ο τρίτος παίκτης στην Ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου που ακολούθησε απευθείας το δρομολόγιο από τη Φέγενορντ στον Άγιαξ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ