Χαμός στην Λεγανές του Ραντζέλοβιτς

Χαμός στην Λεγανές του Ραντζέλοβιτς

Η ισπανική ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ανακοίνωσε 9 κρούσματα κορωνοϊού – Δεν έγιναν γνωστά τα ονόματα.

Συναγερμός στην Λεγανές του Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, με την ισπανική ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, να ανακοινώνει ότι στα τελευταία τεστ που πραγματοποιήθηκαν ανιχνεύθηκαν εννιά κρούσματα κορωνοϊού.

Οι Ιβηρες, μέσω των social media, γνωστοποίησαν ότι εννιά μέλη τους βρέθηκαν θετικά στον Covid-19. Τα τρία από τα θετικά δείγματα ανήκουν σε παίκτες, χωρίς όμως να γίνονται γνωστά τα ονόματά τους.

«Εντοπίστηκαν εννέα κρούσματα Covid-19 στην πρώτη ομάδα, τα τρία από αυτά αντιστοιχούσαν σε παίκτες, μετά από τεστ PCR που έγιναν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Τα εννέα θετικά έχουν απομονωθεί παρόλο που δεν παρουσιάζουν σημαντικά συμπτώματα. Για τη κατάσταση έχουν ήδη ενημερωθεί η La Liga και οι υγειονομικές αρχές», αναφέρει η Λεγανές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τα εννιά κρούσματα, το παιχνίδι με την Χιρόνα, που είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα (6/12) θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει στο ισπανικό ποδόσφαιρο, εάν μια ομάδα έχει 13 παίκτες, συμπεριλαμβανομένων δύο τερματοφυλάκων, μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Η Λεγανές μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Χιρόνα, στην οποία βρίσκεται και το όνομα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μάλιστα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχοντας σκοράρει τρία γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ισπανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ