Βλάχοβιτς για Φιορεντίνα: «Θα είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, θέλουμε μόνο την νίκη» (vid)

Βλάχοβιτς για Φιορεντίνα: «Θα είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, θέλουμε μόνο την νίκη» (vid)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πήρε από το χεράκι την Γιουβέντους και την όδηγη στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας εκεί όπου περιμένει η πρώην... Φιορεντίνα, με τον Σέρβο φορ να τονίζει πως το ματς κόντρα στους «βιόλα» είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα.

Το ξεκίνημα του Ντούσαν Βλάχοβιτς στην Γιουβέντους είναι ονειρικό, με τον Σέρβο σταρ από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια να έχει αρχίσει ήδη την απόσβεση των 70 εκατ. ευρώ που έβγαλε από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της από την Φιορεντίνα.

Στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα των «μπιανκονέρι» κόντρα στην Βερόνα, χρειάστηκε μονάχα 13 λεπτά προκειμένου να πετύχει το παρθενικό του τέρμα με την νέα του ομάδα.

Λίγες ημέρες αργότερα, ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής για την ομάδα του απέναντι στην Σασουόλο, καθώς με εξαιρετική ατομική ενέργεια στο 88′ προκάλεσε το αυτογκολ του Ρουάν, χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.

Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο προς τον τελικό του Coppa Italia, είναι η Φιορεντίνα. Όπως είναι λογικό, η υποδοχή που θα επιφυλάξουν οι τιφόζι των βιόλα στον άλλοτε λατρεμένο τους παίκτη μόνο φιλική δεν θα είναι, με τον 22χρονο στράικερ να δείχνει πάντως πως διαθέτει κρύο αίμα.

«Σκέφτομαι μόνο το ματς, να πάρουμε τη νίκη. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν πολύ. Το παιχνίδι στην Φλωρεντία θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, είμαστε εδώ για να παίζουμε ποδόσφαιρο και αυτό δεν είναι πρόβλημα για μένα», τόνισε για τις κόντρες με την Φιορεντίνα στους 4 του Κυπέλλου, ενώ για τις πρώτες του ημέρες στην Πιεμόντε, σχολίασε:

«Χρωστώ ήδη πολλά στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή που με έχουν βοηθήσει τόσο. Χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα δυνατό.

Είναι τιμή για μένα να παίζω εδώ και είμαι στην υπηρεσία αυτής της φανταστικής ομάδας. Οι Πάουλο (Ντιμπάλα) και Άλβαρο (Μοράτα) είναι πολύ καλά παιδιά και τα πηγαίνουμε εξαιρετικά τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

«Έχουν κερδίσει πάρα πολλά και είμαι εδώ για να μαθαίνω και να προσπαθήσω να φτάσω στο επίπεδό τους».

Όσον αφορά στα ραντεβού με την πρώην ομάδα του, ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Γιουβέντους και Φιορεντίνα έχει οριστεί για τις 2 Μαρτίου στην Φλωρεντία και η ρεβάνς για τις 20 Απριλίου στο Τορίνο, ενώ οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν και στις 22 Μαΐου στο «Φράνκι» για την τελευταία αγωνιστική της φετινής Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ