Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό 2 εκατομμυρίων ευρώ σε διαιτητή

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό 2 εκατομμυρίων ευρώ σε διαιτητή

Όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ της Πορτογαλίας, η Μπενφίκα φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο χρηματισμού διαιτητή.

Σκάνδαλο μεγατόνων απασχολεί την Πορτογαλία της τελευταίες ώρες, με πρωταγωνίστρια την Μπενφίκα. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το πορτογαλικό CNN, η Μπενφίκα φέρεται να έχει καταβάλει χρήματα σε πρώην διαιτητή της πρώτης κατηγορίας και συγκεκριμένα στον 47χρονο, Μπρούνο Παϊσάο, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2018.

Και μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως το ποσό ήταν υπέρογκο, αφού αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ! Η πληρωμή, όπως αποκαλύπτουν τα τοπικά Μέσα, διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του διαιτητή, η οποία ωστόσο δεν υπήρξε ποτέ.

Στην υπόθεση έχει εμπλοκή ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερναντές, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την επικαιρότητα για σκάνδαλο με επίκεντρο την Μπενφίκα.

Ο σύλλογος της Πορτογαλίας άμεσα διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ θέση πήρε και ο Παϊσάο, ο οποίος χαρακτήρισε παρεξήγηση το ζήτημα, πλην όμως παραδέχτηκε πως έλαβε τα χρήματα αλλά μετά από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερναντές.

Οι πορτογαλικές Αρχές έχουν αρχίσει ήδη έρευνα για τη συγκεκριμένη υπόθεση και ο κίνδυνος για την Μπενφίκα είναι τεράστιος, αφού αν αποδειχτεί ότι έχει προχωρήσει σε χρηματισμό του διαιτητή τότε θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ