Χαμός με Ουάρντα στην Κύπρο – Οι on camera ύβρεις και το άγριο ξύλο (Vid)

Χαμός με Ουάρντα στην Κύπρο – Οι on camera ύβρεις και το άγριο ξύλο (Vid)

Η επίθεση στο πούλμαν της Ανόρθωσης και τα... γαλλικά του Αμρ Ουάρντα.

Απίστευτα πράγματα στην Κύπρο, με το πούλμαν της Ανόρθωσης να δέχεται επίθεση έπειτα από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

H μεγάλη νίκη της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια επισκιάστηκε από τα θλιβερά γεγονότα, με τα Μέσα της Κύπρου να κάνουν λόγο για τραυματίες.

Παράλληλα, στην Κύπρο επικρατεί χαμός και με ένα πρόσωπο αρκετά γνωστό στα μέρη μας. Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα που… πρωταγωνιστεί σε ένα υβριστικό περιστατικό.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται να φωνάζει υβριστικό σύνθημα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα της Λευκωσίας να ανεβάζει στα social media και το επίμαχο βίντεο.

O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς του, με το περιστατικό να λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Όπως είναι λογικό, στην Κύπρο επικρατεί πανικός τόσο με την επίθεση στο πούλμαν της Ανόρθωσης, όσο και με τα «γαλλικά» του Ουάρντα. Το ΑΠΟΕΛ χαρακτηρίζει «ενορχηστρωτή της κερκίδας» τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, με το τρίτο… ημίχρονο του αγώνα να συνεχίζεται.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ΑΠΟΕΛ για τον Αιγύπτιο άσο και την συμπεριφορά του:

Ως ΑΠΟΕΛ καταδικάζουμε την επίθεση που δέχθηκε το λεωφορείο της Ανόρθωσης από αγνώστους. Η βία είτε τέτοιας μορφής είτε άλλης μορφής δεν έχει χώρο στο ποδόσφαιρο. Όπως δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο, συμπεριφορές όπως αυτού του «κύριου» που στο προηγούμενο αγώνα με την ομάδα μας έβριζε μανάδες χωρίς καμία τιμωρία και σήμερα ως ενορχηστρωτής της κερκίδας έβριζε την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Να τον χαίρονται αυτοί που μιλούν για ηθική και ντροπή. Θαυμάστε τον.

Το επίμαχο βίντεο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα της Ανόρθωσης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ