Θέλει να φύγει το καλοκαίρι από τη Σέλτικ ο Μπάρκας

Θέλει να φύγει το καλοκαίρι από τη Σέλτικ ο Μπάρκας

Ο Βασίλης Μπάρκας αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να αποτελέσει παρελθόν από τη Σέλτικ, καθώς δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου.

Ο Βασίλης Μπάρκας ζήτησε από τη διοίκηση της Σέλτικ να φύγει στο τέλος της σεζόν από την ομάδα της Γλασκώβης, καθώς δεν είναι στις επιλογές του Αγγελου Ποστέκογλου για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Ελληνας διεθνής τερματοφύλακας μετακινήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από την ΑΕΚ στη Σέλτικ αντί 5.8 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Γλασκώβης «Daily Record», ο 27χρονος διεθνής γκοκίπερ ζήτησε μεταγραφή και το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει από τη Σέλτικ. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την Γκέτεμποργκ, χωρίς όμως να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, ενώ στο Νησί γράφουν για ενδιαφέρον και από την Αγγλία αλλά και από την Ελλάδα, χωρίς όμως να κατονομάζουν τις ομάδες.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει μόλις δύο συμμετοχές και γενικότερα τα δυο χρόνια που είναι στη Σκωτία έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ