Η Πόρτο κυνηγάει να «σπάσει» ρεκόρ βαθμών

Η Πόρτο κυνηγάει να «σπάσει» ρεκόρ βαθμών

Η Πόρτο θέλει να φτάσει σε ένα νέο ρεκόρ βαθμών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 90 βαθμούς.

Η Πόρτο στοχεύει σε ένα νέο ρεκόρ βαθμών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, επιδιώκοντας μάλιστα να γίνει η πρώτη ομάδα που φτάνει τους 90 βαθμούς.

Με τον θρίαμβο (7-0) κόντρα στην Πορτιμονένσε, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έγινε ο πρώτος προπονητής στην Ιστορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου που ξεπέρασε τους 80 βαθμούς σε πέντε διαδοχικά πρωταθλήματα και θέλει να κάνει νέο ρεκόρ βαθμών, ξεπερνώντας εκείνο που «μοιράζεται» με τον Ρουί Βιτόρια.

Όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo», η Μπενφίκα συγκέντρωσε 88 βαθμούς όταν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια την αγωνιστική περίοδο 2015/16, όσους «μάζεψε» και η Πόρτο στον πρώτο τίτλο του σημερινού προπονητή της (σεζόν 2017/18).

Τώρα η Πόρτο έχει συγκεντρώσει 82 βαθμούς και έχει ακόμα τέσσερις αγωνιστικές μπροστά της για να προσπαθήσει να σημειώσει αυτό το νέο ρεκόρ βαθμών.

Μέχρι στιγμής, οι «δράκοι» έχουν… σπαταλήσει μόλις οκτώ βαθμούς, αποτέλεσμα τεσσάρων ισοπαλιών, δύο με τη Σπόρτινγκ, μία με τη Μαρίτιμο και άλλη μία με τη Ζιλ Βισέντε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόρτο (26-4-0) και η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ (17-1-0) είναι οι δύο ομάδες που συνεχίζουν χωρίς ήττα την διαδρομή τους στην Ευρώπη, με τον τελευταίο που… αποχωρίστηκε την «παρέα» των αήττητων να είναι ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ