Κίνηση της Μάλμε για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Κίνηση της Μάλμε για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με τους Σουηδούς, η Μάλμε ενδιαφέρεται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντιέλαρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Παρτιζάν.

Στο στόχαστρο της Μάλμε φέρεται να βρίσκεται ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Σάσα Ζντιέλαρ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (31/5) υπήρξε ρεπορτάζ στη Σουηδία, σύμφωνα με το οποίο η Μάλμε ρώτησε την Παρτιζάν για τον 27χρονο αμυντικό μέσο. Ο Ζντιέλαρ έχει συμβόλαιο με την Παρτιζάν μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε συνολικά σε 50 αναμετρήσεις, έχοντας 8 ασίστ.

Στη σέρβικη ομάδα μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2018 αρχικά ως δανεικός και έξι μήνες αργότερα η ομάδα του Βελιγραδίου ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Συνολικά με τη φανέλα της Παρτιζάν έχει 194 συμμετοχές, με 6 γκολ και 21 ασίστ, ενώ με τα χρώματα των Πειραιωτών είχε 28 ματς, με 1 γκολ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και την Παρτιζάν, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε ΟΦΚ Βελιγραδίου και Μαγιόρκα, στην οποία είχε μετακομίσει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017. Συνολικά στην καριέρα του έχει 304 ματς, με 7 γκολ και 23 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τους Ερυθρόλευκους και δύο Κύπελλα με την Παρτιζάν.

Πέρσι τον Μάρτιο υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, με την Μάλμε να καλοβλέπει την περίπτωσή του, με τους Σουηδούς να ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον 27χρονο μέσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ