«Ανατροπή δεδομένων για Πέλκα»

«Ανατροπή δεδομένων για Πέλκα»

Τι αναφέρουν στο εξωτερικό για το μέλλον του Δημήτρη Πέλκα.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Φενερμπαχτσέ από τον Ζόρζε Ζέσους φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα για τον Δημήτρη Πέλκα, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να θεωρούν πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Ελληνας άσος να παραμείνει στην τούρκικη ομάδα.

Όπως τονίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η «Fotomac», πριν από λίγες εβδομάδες ήταν σχεδόν δεδομένο ότι ο Δημήτρης Πέλκας θα έφευγε από την Φενερμπαχτσέ το φετινό καλοκαίρι, αλλά η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και η πρόσληψη του Ζόρζε Ζέσους άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να κρατήσει στο ρόστερ της Φενερμπαχτσέ τον 28χρονο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την τούρκικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ζόρζε Ζέσους άλλαξε άποψη για τον Δημήτρη Πέλκα και ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα, όταν παρακολούθησε τη ρεβάνς της Φενερμπαχτσέ με την Σλάβια Πράγας για το Conference League. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και μάλιστα είχε σκοράρει, ισοφαρίζοντας πρόσκαιρα σε 1-1.

Ο Ιβηρας τεχνικός διαμόρφωσε εξαιρετική άποψη για τον συμπατριώτη μας και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fotomac» ζήτησε ο 28χρονος να συνεχίσει στην Φενερμπαχτσέ. Εάν ισχύει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Πέλκας θα παραμείνει στη γειτονική χώρα και θα αγωνιστεί για τρίτη σεζόν στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Πέρσι, πραγματοποίησε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 5 γκολ, ενώ συνολικά με τα χρώματα της Φενέρ έχει παίξει σε 66 ματς, έχοντας 13 γκολ και 8 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ