«Η Φενέρ για τον Έλληνα μαέστρο»

«Η Φενέρ για τον Έλληνα μαέστρο»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, η Φενερμπαχτσέ ενδιαφέρεται για τον Κώστα Φορτούνη.

Σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων βρίσκεται το όνομα του Κώστα Φορτούνη, με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ για τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η «Fotomac», ο Ζόρζε Ζέσους έχει ζητήσει ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή της Φενερμπαχτσέ και ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην τούρκικη ομάδα φέρεται να είναι ο Κώστας Φορτούνης.

«Εχουν προταθεί πολλοί παίκτες στη Φενερμπαχτσέ. Ενας από αυτούς είναι ο Κώστας Φορτούνης. Στο παρελθόν η περίπτωση του Ελληνα μεσοεπιθετικού είχε απασχολήσει ξανά την Φενερμπαχτσέ, χωρίς όμως να προχωρήσει η υπόθεσή του. Αυτή τη φορά τα πράγματα, όμως, ίσως είναι διαφορετικά, καθώς είναι πιθανό ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον Κώστα Φορτούνη. Μια μεταγραφή που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με 2-3 εκατ. ευρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο δημοσίευμά της η Fotomac.

Όπως τονίζουν οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους, η Φενερμπαχτσέ θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση ενός 10αριού, αφού είναι μια θέση που έχει ζητήσει παίκτη ο Ζόρζε Ζέσους. Ο έμπειρος προπονητής και οι συνεργάτες του εξετάζουν πολλές περιπτώσεις και μια από αυτές φέρεται να είναι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, χωρίς, όμως, ακόμα να έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το εάν η Φενερμπαχτσέ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, ενώ πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε 5 αναμετρήσεις, έχοντας 1 γκολ σε 206 λεπτά. Οι τρεις  από αυτές τις συμμετοχές ήταν στη Super League 2 με την ομάδα Β’ των Πειραιωτών και οι άλλες δύο στα πλέι οφ της Super League. Οι συμμετοχές του ήταν λιγοστές, καθώς το περασμένο καλοκαίρι είχε τραυματιστεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και είχε υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο του αριστερού ποδιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ