Οριστικό: Επιστρέφει στους πάγκους ο Κορμπεράν – Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Οριστικό: Επιστρέφει στους πάγκους ο Κορμπεράν – Ποια ομάδα αναλαμβάνει

Ο Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται εντός της ημέρας να επισημοποιήσει και επίσημα την επιστροφή του στους πάγκους μετά από το σύντομο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μπορεί να απολύθηκε από τον Ολυμπιακό μέσα σε περίπου 50 μέρες λόγω των πολλών ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, όμως όλα δείχνουν ότι επιστρέφει στους πάγκους.

Ο Ισπανός τεχνικός ακουγόταν τις τελευταίες μέρες έντονα για αρκετές ομάδες της Championship, όμως φαίνεται τελικά πως η ομάδα που θα αναλάβει είναι η Γουέστ Μπρομ. Συγκεκριμένα, ο Κορμπεράν ήταν εξαρχής ο «εκλεκτός» της αγγλικής ομάδας για την άκρη του πάγκου της και μετά το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα ήρθε σε οριστική συμφωνία.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Telegraph» ο Κορμπεράν αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και να καθοδηγήσει τους Μπάγκιζ στο προσεχές παιχνίδι τους με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η Γουέστ Μπρομ που στην αρχή της σεζόν θεωρούνταν μια από τις ομάδες που ήταν φαβορί για την άνοδο στην Premier League, μετά την απόλυση του Στιβ Μπρους είχε προτεραιότητα τον Ισπανό, οι επαφές είχαν θετική εξέλιξη και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Πλέον ο Κορμπεράν επιστρέφει στην Αγγλία και την Championship λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του από τη Χάντερσφιλντ, την οποία είχε οδηγήσει τον περασμένο Μάιο μέχρι τον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ, όπου είχε ηττηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ