Πέλκας: «Ώρα για το επόμενο κεφάλαιο» (pic)

Πέλκας: «Ώρα για το επόμενο κεφάλαιο» (pic)

Το «αντίο» του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ.

Ο δανεισμός του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ ολοκληρώθηκε και ο διεθνής μεσοεπιθετικός επιστρέφει στην Φενερμπαχτσέ, από την οποία, όμως, αναμένεται να μείνει ελεύθερος. Ο 29χρονος άσος με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους οπαδούς και τους ανθρώπους του βρετανικού συλλόγου, όπως και τον ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας, Ατζούν, τονίζοντας μάλιστα ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πέλκα:

«Ήταν μια μακρά, μεγάλη σεζόν. Με πολλά σκαμπανεβάσματα, καλές στιγμές και πολύτιμα μαθήματα. Μια εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ατζούν και όλη την οικογένεια της Χαλ Σίτι για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σημαίνει τα πάντα για μένα. Τώρα, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά με μια κενή σελίδα. Ας το κάνουμε….», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φέτος αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με την Χαλ (σ.σ 18 βασικός) και είχε απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ. Πλέον, αφήνει πίσω του τη βρετανική ομάδα και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους Τούρκους να θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ