Συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα οι Τούρκοι (pic)

Συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα οι Τούρκοι (pic)

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για επιστροφή του Πέλκα στη Θεσσαλονίκη. Ο Έλληνας διεθνή μένει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Τον ΠΑΟΚ με πιθανή επιστροφή του Δημήτρη Πέλκα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνδέουν τουρκικά δημοσιεύματα.

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από την Φενέρμπαχτσε, οπού και ανήκει και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Θρίλερ με τον θάνατο του – Εντολή εισαγγελέα για να μην γίνει η κηδεία του (pic,vid)

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου αναφέρει πως ο ΠΑΟΚ έχει ήδη καταθέσει επίσημη προσφορά για τον Πέλκα.

Ο 29χρονος Γιαννιτσιώτης μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν δανεικός από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στην Χαλ. Με την αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, αν και αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών έπαιξε σε 26 παιχνίδια με απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, τονίζει πως δεν έχει προσεγγίσει τον Πέλκα για επιστροφή στην «Τούμπα», αλλά και από το περιβάλλον του παίκτη, προκύπτει πως πέρα από τις πολύ φιλικές σχέσεις, που κρατά με μέλη της ομάδας δεν έχει συζητηθεί κάτι για να γυρίσει στους «Θεσσαλονικείς».

Ο ΠΑΟΚ φέτος αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και σίγουρα, μία πιθανή επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Πέλκα και την γνώση που έχει για την ίδια την ομάδα, θα βοηθούσε πολύ τον «Δικέφαλο» την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ