Πέλκας: Έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε (pic)

Πέλκας: Έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε (pic)

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Πέλκα με την Φενέρμπαχτσε ολοκληρώθηκε και οι Τούρκοι ανακοίνωσαν πως δεν θα προβούν σε ανανέωση, αφήνοντας ελεύθερο τον παίκτη.

Ο Δημήτρης Πέλκας αποχωρεί ως ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ολοκληρώθηκε.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Τούρκοι έλυσαν την συνεργασία τους με τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα αναζητήσει αλλού επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης: H Big Bang της 1ης Ιουλίου – Ο Σάσα έφυγε, ο Σλούκας έρχεται, ο Πίτερς έμεινε και ο Ντόρσει περιμένει – Χαμός για τον Μίροτιτς

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε, μαζί με τον Πέλκα αποχωρούν από το σύλλογο και οι Έγιαν Αλιόσκι ως ελεύθερος, αλλά και ο Μεργκίμ Μπερίσα που πήρε μεταγραφή στη γερμανική Άουγκσμπουργκ.

Στα δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα της τούρκικης ομάδας ο Πέλκας, κατέγραψε 67 συμμετοχές με απολογισμό 13 γκολ και 8 ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Χαλ, εκεί οπού έπαιξε 26 φορές, με 2 γκολ και 1 ασίστ στην Championship.

Για τον 30χρονο Πέλκα ενδιαφέρονται ομάδες από την γείτονα χώρα. Ως φαβορί παρουσιάζονται η Πεντίκσπορ, η Σίβασπορ, ενώ πιο πίσω στην κούρσα της απόκτησής του παρουσιάζεται η Τράμπζονσπορ, που θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη ελληνική αποικία στην Τραπεζούντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ