Νίκη και πρόκριση για την Χαρτς στο League Cup Σκωτίας πριν τον ΠΑΟΚ

Νίκη και πρόκριση για την Χαρτς στο League Cup Σκωτίας πριν τον ΠΑΟΚ

Η Χαρτς, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Conference League, νίκησε και με 4-0 την Πάρτικ Θιστλ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του League Cup Σκωτίας.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η Χαρτς νίκησε με 4-0 της Πάρτικ Θιστλ στο «Τάινκαστλ Παρκ» και εξασφάλισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του League Cup Σκωτίας.

Από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσε η ομάδα του Φράνκι ΜακΑβόι, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs του UEFA Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ιβάν Μπρίνιτς εμπιστευτικό: Αυτός ειναι ο 22χρονος εξτρέμ που έβαλε στην «μηχανή» του ο Ολυμπιακός (vid)

Υπενθυμίζουμε πως λίγες μέρες νωρίτερα, η Χαρτς είχε επιβληθεί 3-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, στο ίδιο γήπεδο, της Ρόζενμποργκ στα πλαίσια του γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League, με την ομάδα του Εδιμβούργου να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Πέμπτη (24/08) στην πρώτη κόντρα των δύο ομάδων, με τον νικητή του ζευγαριού να παίρνει ένα εισιτήριο για τους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «καρδιές» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 10’ με αυτογκόλ του Μπράιαν Γκράχαμ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Οντελούγκα Οφιά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα του ΜακΑβόι, που έκανε αρκετές αλλαγές, πέτυχε δύο ακόμη τέρματα στο δεύτερο μέρος, με τους Λόρενς Σάνκλαντ (50’) και Κιοσούκε Ταγκάβα (75’).

Στον επόμενο γύρο η Χαρτς θα αντιμετωπίσει τη Χιμπέρνιαν, σε ένα τοπικό ντέρμπι του Εδιμβούργου.

Η σύνθεση της Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Οφιά, Κεντ (75’ Χάλιντεϊ), Ρόουλς, Κόχρεϊν (61’ Κίνγκσλεϊ), Σίμπικ, Νιούβενχοφ (61’ Ντένχολμ), ΜακΚέι (67’ Μπόις), Λάουρι, Βάργκας, Σάνκλαντ (60’ Ταγκάβα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ