Ζανέτι: «Φαβορί για το φετινό Champions League η Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»

Ζανέτι: «Φαβορί για το φετινό Champions League η Σίτι, δεν ξεγράφω τις ισπανικές ομάδες»

Σε συνέντευξή του στη Marca ο Χαβιέρ Ζανέτι στο φετινό φαβορί του Champions League, τον Σιμόνε Ιντζάγκι και τον αρχηγό Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Η Ίντερ ήταν η περσινή φιναλίστ στο Champions League καθώς ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι στις λεπτομέρειες.

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Χαβιέρ Ζανέτι, μίλησε σε συνέντευξη στη Marca για το φαβορί της κατάκτησης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον Σιμόνε Ιντζάγκι αλλά και τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Διαβάστε επίσης: Η υπόθεση Μπρούνο Ενρίκε, οι επαφές, η λίστα του Κορδόν με τους εξτρέμ και ο… Σκάρπα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Η επέκταση του συμβολαίου του Ιντζάγκι δείχνει σταθερότητα, επιβεβαιώνει την εξαιρετική δουλειά του Ιντζάγκι. Θα είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στον τελικό αλλά η επιθυμία μας να το πετύχουμε δεν λείπει. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά αλλά θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αρχικά θα πρέπει να περάσουμε από τον όμιλο, που είναι πολύ σημαντικό.

Ποιος είναι το φαβορί για το Champions League; Η Σίτι έχει ολοκληρωμένο ρόστερ και ούσα η τελευταία πρωταθλήτρια, θα προσπαθήσει ξανά για το τρόπαιο. Δεν ξεγράφω όμως τις μεγάλες ισπανικές ομάδες επειδή γνωρίζουν πολύ καλά αυτές τις διοργανώσεις και έχουν παράδοση.

Ο Λαουτάρο αντιπροσωπεύει όλα αυτά που σημαίνει ένας σύλλογος όπως η Ίντερ. Είναι ένας επιθετικός που βελτιώνεται κάθε χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ