Aτλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1: Πέρασε από το «Μετροπολιτάνο» και πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Aτλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-1: Πέρασε από το «Μετροπολιτάνο» και πήρε προβάδισμα για τον τελικό

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο «απέδρασε» από την έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης επικρατώντας με σκορ 1-0 και παίρνοντας έτσι σημαντικό προβάδισμα για τον τελικό του Copa Del Rey.

Για άλλη μία φορά απέδειξε πως αυτός είναι ο θεσμός της! Η Αθλέτικ Μπιλμπάο λύγισε με σκορ 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μετροπολιτάνο» σε αναμέτρηση για το πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Copa Del Rey και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκρισή της στον τελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, κατάφερε να αντέξει στις επιθέσεις των «ροχιμπλάνκος», ενώ με τη σειρά της ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο, καταφέρνοντας να βρει γκολ νωρίς στο ματς. Κράτησε το αποτέλεσμα και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για τον τελικό.

Το μοναδικό τέρμα που χώρισε τις δύο ομάδες στη Μαδρίτη μπόρεσε να σημειώσει ο Άλεξ Μπερενγκέρ στο 25ο λεπτό της συνάντησης και ουσιαστικά να χαρίσει ένα πολύ μεγάλο διπλό στους Βάσκους, που θα παίξουν την πρόκρισή τους στην έδρα τους έχοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ