Η Μπαρτσελόνα διέγραψε τον Ντάνι Άλβες από τους Legends της μετά την καταδίκη για την υπόθεση βιασμού

Η Μπαρτσελόνα διέγραψε τον Ντάνι Άλβες από τους Legends της μετά την καταδίκη για την υπόθεση βιασμού

Η Μπαρτσελόνα αφαίρεσε τον Ντάνι Άλβες από την λίστα των θρύλων του συλλόγου μετά την καταδίκη του για την υπόθεση βιασμού της 23χρονης κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης

Στα 125 χρόνια ιστορίας της Μπαρτσελόνα υπήρξαν 102 ποδοσφαιριστές που έχουν ονομαστεί Legends της ομάδας. Τελευταίοι χρονικά που ονομάστηκαν θρύλοι των μπλοαυγκράνα ήταν οι Τζόρντι Άλμπα και Ζεράρ Πικέ που αποχώρησαν πέρυσι από τους Καταλανούς.

Διαβάστε επίσης: Κουτίνιο: «Δεν μετάνιωσα που άφησα την Λίβερπουλ για να πάω στην Μπαρτσελόνα»

Σε αυτή τη λίστα, μεγάλης αξίας, δεν θα βρίσκεται για πολύ ακόμα ο Ντάνι Άλβες. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αποφάσισε μετά την καταδίκη του Βραζιλιάνου σε 4,5 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική παρενόχληση, να του αφαιρέσει την ιδιότητα του «θρύλου», κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

Ο Ντάνι Άλβες, ωστόσο, έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην Μπαρτσελόνα με την οποία έχει καταφέρει μυθικά πράγματα. Ο Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου με 43 τίτλους, πίσω μόνο από τον Λέο Μέσι. Αγωνίστηκε σε 408 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, κατακτώντας 3 Champions League, 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 6 πρωταθλήματα, 4 Copas del Rey και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ