Βαλβέρδε: «Είναι ένας τελικός και θέλουμε να τον κερδίσουμε»

Βαλβέρδε: «Είναι ένας τελικός και θέλουμε να τον κερδίσουμε»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τον αυριανό τελικό του Copa del Rey (6/4) και τόνισε ότι η Μπιλμπάο δεν έχει το άγχος του φαβορί και θα παίξει για τον τίτλο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αντιμετωπίσει τη Μαγιόρκα στον τελικό του Copa Del Rey και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι των Βάσκων που θα έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν ακόμα ένα τρόπαιο στην εν λόγω διοργάνωση.

«Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλήσουμε για αουτσάιντερ ή φαβορί λαμβάνοντας υπόψη τις ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Τώρα είμαστε πάνω στη βαθμολογία, αλλά όλα τα παιχνίδια με τη Μαγιόρκα είναι ισόπαλα εκτός από το τελευταίο. Δεν μας ενδιαφέρει τι θεωρείται.

Δεν θα με πείραζε να με βάλουν ως φαβορί αν μου έδιναν γκολ, αλλά αφού αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Το ματς είναι ανοιχτό, έχουν τις ίδιες επιλογές με εμάς. Όλα αυτά όταν η μπάλα κυλάει δεν έχουν καμία απολύτως σημασία. Ήρθαν δύο ομάδες που το άξιζαν. Αυτός είναι ένας τελικός, είμαστε εδώ για να τον κερδίσουμε», είπε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Στην συνέχεια ο Βάσκος μίλησε για τους δύο προηγούμενους  χαμένους τελικούς της ομάδας του: «Είμαστε καλά, χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Από την αρχή της σεζόν ονειρευόμασταν να παίξουμε σε έναν τελικό. Δεν έχουμε τίποτα που να μας κάνει να πιστεύουμε ότι έχουμε υπερβολική ευθύνη. Είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει σε πέντε τελικούς και έχει χάσει και τους πέντε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, ερχόμαστε για να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε, όχι μόνο για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς. Έχουμε μεγάλη ευθύνη με τον σύλλογο που εκπροσωπούμε».

«Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους αν μπορούμε να κερδίσουμε. Οι τελικοί σημειώνονται στο ημερολόγιο για όσους μπορούν να φτάσουν. Φυσικά είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μένα», ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ