Δανεικός στη Βίλεμ ο Κολοβός

Δανεικός στη Βίλεμ ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι πολύ κοντά στη μετακόμισή του στην Ολλανδία και τη Βίλεμ μετά από δύο χρόνια στη Μαλίν.

Ο Δημήτρης Κολοβός βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Βίλεμ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας «voetbalprimeur.nl» Μαλίν και Βίλεμ έχουν φτάσει σε συμφωνία για το δανεισμό του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα το Σάββατο (30/6) οι άνθρωποι του ολλανδικού συλλόγου ήλπιζαν πως θα έδινε και το παρών στην πρώτη προπόνηση της ομάδας κάτι που δεν κατέστη δυνατό μιας και δεν είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο τεχνικός διευθυντής των Ολλανδών, Γιόρις Ματάισεν είναι αισιόδοξος ότι ο Κολοβός θα ενταχθεί σύντομα στην ομάδα και από τη νέα εβδομάδα θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Ο Κολοβός ήταν στη Μαλίν τα τελευταία δύο χρόνια αρχικά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και το δεύτερο χρόνο με κανονική μεταγραφή έναντι 700.000 ευρώ ενώ είχε υπογράψει και τριετές συμβόλαιο. Η Μαλίν φέτος υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο του Έλληνα άσου.

Με τους Βέλγους ο Κολοβός κατέγραψε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα τη χρονιά που μας πέρασε, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ