Σετούμπαλ – Μπενφίκα 0-1 (vid)

Σετούμπαλ – Μπενφίκα 0-1 (vid)

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ελληνα πορτιέρο στη νίκη της Μπενφίκα επί της Σετούμπαλ με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ο Ζόνας στο 17’. Στην τρίτη θέση οι Αετοί της Λισαβόνας.

Με πρωταγωνιστές τους Ζόνας και Οδυσσέα Βλαχοδήμο η Μπενφίκα επικράτησε δύσκολα με 1-0 στην έδρα της Σετούμπαλ, για την 12η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Οι Αετοί της Λισαβόνας, λίγες ημέρες πριν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πήραν μια υπερπολύτιμη νίκη, στην οποία έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ο Βλαχοδήμος. Ο Ελληνας πορτιέρο ήταν πραγματικά εξαιρετικός και με πολύ σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ζόνας στο 17’ με ωραίο σουτ στην κίνηση, μετά το γύρισμα του Γέντσον Φερνάντες. Με αυτό το τρίποντο η Μπενφίκα μείωσε στο έναν βαθμό της διαφορά από τη δεύτερη Μπράγκα και βρίσκεται στο -1 από την τέταρτη Σπόρτινγκ. Τα «λιοντάρια» ωστόσο έχουν ένα ματς λιγότερο, καθώς θα αγωνιστούν την Κυριακή απέναντι στην Αβες.

Δείτε το γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

https://youtu.be/1pAS6YYc1DU

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ