Ο Σαχίν, που έδιωξε η Ζανκτ Πάουλι, προπονείται με τη Μπασακσεχίρ, την οποία στηρίζει ο Ερντογάν

Ο Τσενκ Σαχίν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ζανκτ Πάουλι λόγω ανάρτησης υπέρ της εισβολής των Τούρκων στη Συρία, ξεκίνησε προπονήσεις με τη Μπασακσεχίρ.


Ο Σαχίν, που έδιωξε η Ζανκτ Πάουλι, προπονείται με τη Μπασακσεχίρ, την οποία στηρίζει ο Ερντογάν | to10.gr

Ο Τούρκος εξτρέμ Τσενκ Σαχίν πριν μερικές μέρες έκανε μία ανάρτηση, στην οποία στήριζε την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

Αμέσως οι οπαδοί της ομάδας που αγωνιζόταν (σ.σ. Ζανκτ Πάουλι) τάχθηκαν εναντίον του και απαίτησαν την αποπομπή του, καθώς η Ζανκτ Πάουλι είναι η πρώτη ομάδα που απαγόρευσε τα εθνικιστικά και φασιστικά λάβαρα στο γήπεδό της, ενώ είναι γνωστή για τις μάχες κατά του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων γενικότερα.

Τσιτσιπάς: Δεν θα πιστέψεις πόσα λεφτά έχει βγάλει έως τώρα από το τένις

Η ομάδα του Αμβούργου δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, αφού ο ποδοσφαιριστής έδειξε ασέβεια στις αξίες του κλαμπ και στην ανακοίνωσή της της αποδέσμευσης του αναφέρει ότι προστατεύει και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Σαχίν δεν άργησε να βρει νέα ομάδα, αφού επέστρεψε στην πατρίδα του και ξεκίνησε τις προπονήσεις στην ομάδα όπου αγωνιζόταν για μια εξαετία (2011-2017). Την Μπασακσεχίρ, την οποία δημιούργησε ουσιαστικά το 2014 και στηρίζει ο ίδιος ο Ερντογάν.

Έτσι ο πρόεδρος της Τουρκίας δείχνει τη στήριξή του προς έναν αθλητή που στήριξε τον πόλεμο που διεξάγει ο Ερντογάν στη Συρία.

 

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο