Πρώην τεχνικός της ΑΕΚ υποψήφιος για το τιμόνι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Πρώην τεχνικός της ΑΕΚ υποψήφιος για το τιμόνι της Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι εκ των βασικών υποψηφίων για να να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. 

Ο πρώην προπονητής των Μπράιτον, Σάντερλαντ, Μπέτις, Σανγάη Σενχούα, γνωστός μας από τη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016 είναι υποψήφιος αντικαταστάτης του Κάρλος Καρβαχάλ στο τιμόνι της ομάδας από το Σέφιλντ. Ο λόγος για τον Γκουστάβο Πογιέτ!

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από μια όχι και τόσο επιτυχημένη απόπειρα στην Κίνα για την Σανγκάη Σενχούα.

Ο 50χρονος κατέκτησε με την Μπράιτον τον τίτλο της Λιγκ 1 και κατάφερε να να την οδηγήσει στις 6 πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος της Championship για 6 σερί χρονιές στις οποίες ηγήθηκε των προσπαθειών της. Στη συνέχεια ανέλαβε την Σάντερλαντ και μετά σειρά είχαν οι ΑΕΚ, Ρεάλ Μπέτις.

Άλλοι υποψήφιοι για την θέση του προπονητή στο γήπεδο Χίλσμπορο είναι οι Στιβ Μακ Λάρεν, Λι Μπούλεν (που έχει αναλάβει και ως υπηρεσιακός προπονητής), Αντρέ Βίλας Μπόας, Αϊτόρ Καράνκα και Πάουλο Φονσέκα.

Ο Μακ Λάρεν είναι ο μόνος από τους υποψηφίους που έχει προχωρήσει σε συνομιλίες με την ομάδα μέχρι στιγμής. Ο πρώην προπονητής της Αγγλίας, παραιτήθηκε πρόσφατα από σύμβουλος προπονητή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας να αναφέρει ότι θέλει να κυνηγήσει άλλους στόχους στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ