Αντιδράσεις για την επιστροφή στη δράση στην Τσεχία

Αντιδράσεις για την επιστροφή στη δράση στην Τσεχία

Η επανέναρξη στην Τσεχία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς διάφοροι επιστήμονες, υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να ακολουθηθεί το παράδειγμα άλλων χωρών και να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων

Η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος της Τσεχίας συνεδρίασε χθες και ανακοίνωσε ότι τα παιχνίδια μπορούν να διεξαχθούν ξανά από τις 25 Μαΐου, μετά την αναστολή λόγω της πανδημίας.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή οι παίκτες και οι εργαζόμενοι των ομάδων που εμπλέκονται στην προετοιμασία τους, θα υποβληθούν σε διαγωνιστικά τεστ και οι προπονήσεις θα αρχίσουν από τις 11 Μαΐου. Βέβαια τα ματς θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών για τους θεατές, ενώ συνολικά δεν θα βρίσκονται περισσότεροι από 130 άνθρωποι στο Στάδιο. Η σεζόν θα παραταθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αφού εκτιμάται ότι ο χρόνος επαρκεί.

Η απόφαση αυτή, πάντως, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς διάφοροι επιστήμονες, με παρεμβάσεις τους στα ΜΜΕ, υποστηρίζουν πως η Τσεχία θα έπρεπε να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων χωρών και να προχωρήσει στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων, για να περιοριστεί ακόμη περισσότερο ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ