Ελιουνούσι : Μια ανάσα από την ΑΙΚ Στοκχόλμης

Ελιουνούσι : Μια ανάσα από την ΑΙΚ Στοκχόλμης

Ο Ταρίκ Ελιουνούσι φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος αξιώνει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην ΑΙΚ Στοκχόλμης βρίσκεται ο Ταρίκ Ελιουνούσι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα από την Σουηδία.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Σουηδική ομάδα και ουσιαστικά περιμένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και να δώσει τη συγκατάθεση του ο Ολυμπιακός.

Ο Ελιουνούσι αγωνίζεται ως δανεικός στην Καραμπάγκ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Fotbolldirekt.se για να υπογράψει στην ΑΙΚ ο Ολυμπιακός ζητάει περίπου 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ο ίδιος ο Νορβηγός σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως εγώ απολαμβάνω την παρουσία μου στην Καραμπάγκ. Το αρνητικό είναι ότι αποκλειστήκαμε από το Champions League, όμως προηγούμαστε στο πρωτάθλημα με 6 βαθμούς διαφορά, με το επίπεδο να μην είναι πολύ υψηλό. Ξέρω ότι η ΑΙΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και η Στοκχόλμη είναι μια πανέμορφη πόλη. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί τελικά και προς το παρών ανήκω στην Καραμπάγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ