Κισσαμικός – Άρης 2-3

Κισσαμικός – Άρης 2-3

Ο Άρης αν και δυσκολεύτηκε από τον μαχητικό Κισσαμικό, νίκησε εκτός έδρας τους Κρητικούς (3-2) με γκολ του Πασά στο 85', παρέμεινε πρώτος και περιμένει στραβοπάτημα του ΟΦΗ, για να αυξήσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Έβρεξε γκολ στα Χανιά, όπου ο Κισσαμικός υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Άρη. Οι Θεσσαλονικείς επιδίδονται σε ένα ιδιότυπο μπρα ντε φερ με τον ΟΦΗ, για τον τίτλο του πρωταθλητή της Football League, οπότε καμιά από τις δύο ομάδες δεν έχουν περιθώριο για άλλα στραβοπατήματα.

Ο Κισσαμικός όμως έδειξε διάθεση να… φρενάρει τον Άρη και να κάνει ένα δώρο στον συντοπίτη του, ΟΦΗ. Ο Άρης μπορεί να ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα, αλλά οι παίκτες του Πετράκη ήταν αυτοί που βρήκαν πρώτοι γκολ στην αναμέτρηση με τον Λεό στο 17’.

Ο Άρης ήξερε πως έπρεπε να αντιδράσει πριν το ημίχρονο για να καταφέρει να κάνει την ανατροπή. Πίεσε, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά όχι μόνο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Διαμαντόπουλο (25’), αλλά η ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με γκολ του ίδιο παίκτη στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος, οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα, ψάχνοντας το γκολ και με δράστη τον Λεό και πάλι, έφεραν το ματς στα ίσα (2-2) στο 63’. Από εκεί και πέρα είχαν ένα ανοικτό παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ της νίκης σε μια αναμέτρηση που έδειχνε να εξελίσσεται σε μια άτυπη μονομαχία Λεό και Διαμαντόπουλου.

Ο Κισσαμικός είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο 79’, αλλά το τραγικό λάθος του Σόουζα στην άμυνα, «έσβησε» ο Διαμαντόπουλος με πολύ γρήγορη έξοδο στα πόδια του Χαλκιαδάκη. Τελικά το… Γόρδιο Δεσμό για τους Θεσσαλονικείς έλυσε ο Πασάς, δίνοντας πολύτιμη νίκη στον Άρη στο 85’ όταν πρόλαβε όλη την άμυνα και με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-2.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν πρώτοι στη βαθμολογία και με πιθανό στραβοπάτημα του ΟΦΗ που αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, θα αυξήσει τη διαφορά σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

ΣΚΟΡΕΡ: Λεό (17′ και 67′) –  Διαμαντόπουλος (25′ και 43′), Πασάς (85′)

ΑΟΧ-Κισσαμικός (Πετράκης): Λαζαρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Γκίνη, Λεμονής, Τασιουλής (58′ Χαλκιαδάκης), Βρεττός (77′ Αποστολίδης), Ξύδας, Λέο.

Άρης (Σπανός): Αναγνώστοπουλος, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Παυλίδης (81′ Μπαργκάν), Κάσσος (60′ Πασάς), Ντούνης, Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος.

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)
Κίτρινες: Σόουζα
Κόκκινες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ