Τρίκαλα – Πλατανιάς 1-0

Τρίκαλα – Πλατανιάς 1-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας με 1-0 του Πλατανιά. Έχασε έδαφος για την δεύτερη θέση η ομάδα της Κρήτης.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκαναν τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησαν με 1-0 εντός έδρας του Πλατανιά, ο οποίος με την σειρά του έχασε σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν φρένο στην ανοδική πορεία της ομάδας των Χανίων, η οποία είχε μείνει αήττητη στα τελευταία 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε σε καθοριστικό σημείο, αφού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Μαρκόφσκι (41’). Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι, τα Τρίκαλα πήραν μια μεγάλη νίκη, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Έτσι, ύστερα από 22 αγωνιστικές τα Τρίκαλα έφτασαν στους 25 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί έμειναν στην 4η θέση με 36 βαθμούς και πλέον κινδυνεύουν σοβαρά να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, από την οποία απέχουν 9 βαθμούς.

Τρίκαλα (Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Ντιαλό, Τσιάρας, Λάσκαρης, Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (77′ Σισέ), Τσιμίκας, Σμυρλής (57′ Γουερέ).

Πλατανιάς (Τάτσης): Βασιλειάδης, Ουές, Καραγκούνης, Μαϊκιτς (89′ Ποζατζίδης), Τσαμούρης, Ρουσσάκης (70′ Γκατσολάρι), Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (81′ Κωστίκος), Λουκίνας, Νίλι, Παπανικολάου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ