ΟΦΗ : Ετοιμάζεται να βαρέσει «κανόνι»

ΟΦΗ : Ετοιμάζεται να βαρέσει «κανόνι»

Δυσάρεστα είναι τα τελευταία νέα για τον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, καθώς Τσάλος και μέτοχοι παραμένουν εξαφανισμένοι.

Η χρονιά για τον ΟΦΗ ξεκίνησε με μεγάλο στόχο και όνειρο την επιστροφή στη Σούπερ Λιγκ, όμως η συνέχεια εξελίσσεται σε εφιάλτη. Οι προσφυγές διαδέχονται η μια την άλλη και ο κρητικός σύλλογος οδεύει προς την καταστροφή.

O ΟΦΗ, σύμφωνα με το gentikoule.gr, κινδυνεύει άμεσα με διάλυση, καθώς τόσο οι μέτοχοι  όσο και ο Τσάλος παραμένουν εξαφανισμένοι, ενώ η υπόσχεση του τελευταίου για καταβολή 20.000 ευρώ στους παίκτες δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, μαζί με τους Κώστα Ζερβάκη, Γιάννη Φασομυτάκη και Δημήτρη Καλαϊτζάκη έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να πείσουν τους παίκτες να παραμείνουν στην ομάδα.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, κρίνεται αμφίβολο ακόμη και το αν οι ασπρόμαυροι θα μπορέσουν να αγωνιστούν κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό το Σάββατο (6/1 15:00). Τα πάντα κρέμονται από μια κλωστή στον ΟΦΗ και το μέλλον της κρητικής ομάδας είναι πλέον δυσοίωνο, με τον κίνδυνο της διάλυσης να είναι πιο ορατός από ποτέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ